Свеж малинов кейк с какао
Здравейте, прекрасни хора! Днес в кухнята ми ухае на малини и какао! 💖🍸💖🍸 Свеж малинов кейк сервирам с усмивка! Продукти ❤ 2 яйца ❤ 1ч.ч.захар / чашата е с вместимост 200 мл / ❤ 1 ч.ч. кисело мляко ❤ 1/2 ч.ч. олио ❤ 2 ч.ч. брашно с 1 пакетче бакпулвер в него ❤ 2 с.л.какао ❤ 2 ч.ч. малини Начин на приготвяне В купа разбиваме продуктите с телена бъркалка по реда на записването, без какаото. Отделаме 1/3 от сместа и добавяме какаото. В намаслена форма сипваме част от бялата смес и подреждаме малините. Следва какаовата смес и останалите малини. 🍸💕🍸 Завършваме с бялата смес. Печем в загрята фурна, на 170°С около 40 минути. Покриваме с алуминиево фолио да не прегори. Разнася се вълшебен аромат! Сервираме с пресни малини за свежест! Таен съвет За да бухне кексчето, първите 10 минути от печенето, не отваряме фурната! Насладете се ! 💕 Съдържанието в блога е обект на авторско право!